SONAR CU SLOT PENTRU NAVOMODELE  

Sonarele se folosesc pentru a informa pescarul de o serie de caracteristici ale mediului in care traiesc pestii. Sonarul pentru navomodel este modificat pentru a putea fi trimisa sonda la distanta de 200-250 metri si a oferii informatiile necesare in functie de conditiile climatice. Sonarul este compus din 2 componente:
Receptorul (ecranul) si
Emitatorul (se gaseste in navomodel).Cu ajutorul sonarului putem afla temperatura apei, adancimea apei, gropi, vegetatie, pesti, tipuri de pesti, etc.

Pretul sonarelor noastre include montajul, in cazul in care dispuneti de un sonar, si doriti montarea pe navomodelul dvs. pretul montajului este de 5% din valoarea acestuia.

Acest tip de echipament este profesional si este cel mai folosit pentru navomodele si nu numai. Fiind usor de manevrat in setari iar ecranul ofera o buna vizibilitate atat ziua cat si pe timp de noapte. Acest receptor se monteaza optional pe un trepied si observarea se face comod, iar navomodelul poate fi trimis conform informatiilor de pe sonar. Bascularea momelii si a forfacelor se face la locul ales cu ajutorul sonarului.

Specificatii tehnice:
Rezolutie: 1240V x 1160H LCD contrast marit , 4 nunate de gri si verde;
Adancime de functionare: de la 60 cm pina la 185 metrii;
Sistem masuratoare: metric sau ft.;
Distanta de operatie de la mal 30-40 metrii (nemodificat);
Distanta de operatie de la mal 200-300 metrii (modificat);
Garantie 12 luni, iar in caz de defectiune iremediabila se schimba aparatul;
Fabricat in USA.